skip to Main Content
Palvelut

Ultraäänipuhdistus

Kuorii, puhdistaa ylimääräisen talin ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla. Sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, tehokkaan ultraäänikuorinnan ja puhdistuksen, hieronna, naamion ja hoitovoiteen.

Tehokas kaksoispuhdistus

Timanttimikrohiota seka puhdistus ultraänellä, hieronta, naamio ja hoitovoide.

Syväpuhdistava timanttimikrohionta

Uudistaa, puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Timattihionnalla voidaan hoitaa myös aknearpia, sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion sekä hoitovoiteen.

Rauhoittava kasvohoito

Herkälle ja punoittavalle iholle rauhoittava ja ihon puolustuskykyä vahvistava. Kosteuttaa, pehmittää ja tasoittaa ihon väriä. Kaikille ihotyypeille, mutta etenkin atooppiselle tai couperosan taipuvaiselle iholle.

Environ kasvohoito

Tämä ihon toimintoja stimuloiva hoito kosteuttaa ihoa ja ravitsee sitä A- vitamiinilla ja antioksidanteilla jotka imeytetään iholle. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Tuhkimohoito

Uusi nopeasti vaikuttava tehohoito, joka perustuu miellyttävään kylmäshokkiin. Kylmätekniikalla saadaan aikaan tarkoin säädelty, erittäin tarkka ja tarpeeksi matla kylmävaikutus, joka saa aikaan ihokudoksen kiinteytymisen ja sen pinnan silottumisen.

Mikroneulaushoito

Tämän palvelu sisältää Mikroneulaus + vitamiinien imeytys hoidon lisäksi sarjaan tarvittavan mikroneulausrullan. Mikroneulausrulla on asiakkaalle henkilökohtainen. Hoitosarjalla saavutetaan näkyvä ihon nuorentuminen ja uudistuminen. 1 mm pituinen mikroneulaustela stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa aktiiviaineiden läpiviennissä ihon sisään. Mikroneulaus soveltuu hyvin juonteiden silottamiseen, ihon värin tasoittamiseen, ihon vahvistamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen. Ensimmäinen kerta sisältää neulausrullan.

Ditelle cav kiinteytyshoidot

Lämmittää dermistä (ihon sisäkerros) tasaisesti ja lämpökiinteyttää ihon syvempiä kerroksia.Kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja poistaa nesteitä.Hoitoa voidaan käyttää löysän tai veltostuneen ihokudoksen kiinteyttämiseen kasvojen alueella, vartalolla ja raajoissa.

DMK paramedikaalinen ihonhoito

Vahvuutemme on skin Revision eli totaalinen ihon uudustaminen. DMK-hoidot ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat todellisia tuloksia. DMK:lla keskitymme parhaiden tuloksien saavuttamiseen ja hoidetaan ihoa progressiivisesti aikaansaaden pitkäkestoisia tuloksia. Ymmärrämme ihoterapeuttin ja asiakkaan vastavuoroista suhdetta, jossa kotihoitotuoteilla on tärkeä rooli.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa kauneusrutiineita. Samalla katse kaunistuu ja kasvonpiirteet korostuvat. Värivaihtoehtoja on monia ja niitä sekoittamalla löydetään jokaiselle sopiva värisävy, olet sitten tumma- tai vaaleaverikkö.

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Ripsien pidennys

Volyymiripset

Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät, mutta myös erittäin luonnolliset ripsityylit.
Punahuulessa valittavana on 5 eri kaarevuutta ja 7-15mm pituisia kuituja.
Kaarevuudet: C, D, CC, B ja L.
Paksuudet: 0,07; 0.05; 0,03.
Eri pituuksia yhdistelemällä voidaan myös luoda rikotumpaa ja tähtimäisempää.
Ripsiliima on myös allergiselle silmille.
Uudet ripset: 2,5-3h, huolto: 1,5-2h.
Suosittu huoltoväli: 3-4 viikkoa.
ripset ja kulmat

Klassiset ripsipidennykset

Uudet 2h, huolto 1-1,5h.
Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu.
Punahuulessa valittavana on kahta eri kaarevuutta: C, D.
Paksuudet: 0,07; 0.05; 0,03.
Paksuudet: 0,15 ja 0,20.

Hybridiripset

Hybridiripset tehdään sekoittamalla volyymiripsiin klassisia ripsikuituja, näin saadaan luotua ”tähtisilmäefekti”. Hybridiripsissä käytetään tyypillisesti enemmän volyymiviuhkoja, joiden joukkoon asennetaan.
Halutessa ripsille voi laittaa timantteja.

Meikkausopastus

Meikkipussin päivistys! Henkilökohtainen kurssi, jossa saat tietoja siitä, mitkä värit sinulle sopii ja miten käytät niitä ottaen huomioon kasvon piirteesi. Ammattimeikkaaja opettaa oikean meikkaustekniikan sekä siveltimen ja muiden meikkausvälineiden käytön.
Sisältää valokuvauksen.

Sokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointimenetelmä sopii kaikille karvoille ja ihoille.

Käsihoidot

Parafiinikylpy on tehokas erikoishoito. Se on erityisen hyvä kuivalle ja kuivuneelle iholle. Jo ensimmäinen hoito antaa näkyviä tuloksia ja lisäksi parafiinikylpy rentouttaa.

Hoito vahvistaa kudoksia, vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja parantaa verenkiertoa. Ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Hoitotoimenpiteissä, kuten esim. tulehtuneiden nivelien hoidossa parafiinikylpy on todettu erittäin hyväksi.

Jalkahoidot

Jaloille tarjoamme perinteisten jalkahoitojen lisäksi myös erikoisjalkahoitoja.
Meiltä löydät myös raikkaat, korkeatasoiset tuotteet jalkojen kotihoitoon.

HYAcorp-täyteainehoidot

HYAcorp-täyteainehoidossa korjataan ryppyjä sekä muokataan tai korostetaan kasvonpiirteitä. Hoito tehdään pistämällä ihoon hyaluronihappoa.  Hyaluronihappovalmisteet ovat suosituimpia täyteaineita sekä Suomessa että muualla maailmassa. Jopa 92 prosenttia länsimaiden kaikista täyteainehoidoista tehdään ristisidotulla hyaluronihapolla.

Hyaluronihappo on elimistölle tuttu yhdiste. Sitä löytyy muun muassa nivelistä ja ihosta. Nuoren ihmisen ihossa hyaluronihappoa on runsaasti, ja siksi nuori iho on tasainen ja piirteet täyteläiset. Ihmisen ikääntyessä ihon hyaluronihappopitoisuus laskee merkittävästi. Ihoon tulee ryppyjä ja juonteita, piirteiden täyteläisyys häviää, iho veltostuu ja muuttuu pintakuivaksi.

HYAcorp-täyteaineiden avulla voidaan täydentää ikääntyvän ihon omia hyaluronihappovarastoja. Kun ihoon lisätään pieniä määriä hyaluronihappogeeliä, iho tasoittuu, rypyt madaltuvat ja piirteet nousevat kevyesti. HYAcorp-täyteaineet sopivat erinomaisesti myös huulten muotoiluun ja täyttöön sekä yksittäisten kasvonpiirteiden korostamiseen ja vahvistamiseen.

HYAcorp-hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia mutteivat pysyviä. Ajan kuluessa hyaluronihappo hajoaa kudoksissa ja käsittelyalue palautuu luonnolliseksi. Hoitotuloksia voidaan ylläpitää uusimalla hoito 6–15 kuukauden välein. Käsittely voidaan uusia niin monta kertaa kuin on tarvetta.

HYALURONIHAPPO

Hyaluronihappovalmisteet ovat suosituimpia skinbooster- ja täyteaineita sekä Suomessa että muualla maailmassa. Arviolta 92 prosenttia länsimaiden kaikista täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapolla.

Hyaluronihappo on elimistölle tuttu yhdiste. Sitä löytyy muun muassa nivelistä ja ihosta.

Elimistön hyaluronihaposta noin 50 % sijaitsee ihossa. Nuoren ihmisen ihossa hyaluronihappoa on runsaasti. Siksi nuori iho on tasainen ja piirteet täyteläiset.

Vuosien myötä ihon hyaluronihappopitoisuus laskee merkittävästi. Ihoon tulee ryppyjä ja juonteita, piirteiden täyteläisyys häviää, iho veltostuu ja muuttuu pintakuivaksi.

Skinbooster-hoito – HYAcorp Fine

Skinbooster-hoidossa korjataan pinnallisia ryppyjä, heleyteteään ja syväkosteutetaan ihoa sekä herätetään ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Hoito tehdään viemällä ihoon hyaluronihappoa kymmenien pistosten avulla.

HYAcorp Fine -skinboosterin avulla voidaan täydentää ikääntyvän ihon omia hyaluronihappovarastoja. Kun ihoon lisätään pieniä määriä hyaluronihappogeeliä, iho tasoittuu, rypyt madaltuvat ja piirteet nousevat kevyesti.

Huulten kevytmuotoilu – HYAcorp Fine

Skinbooster-hoito voidaan tehdä myös huuliin. Tällöin huuliin ruiskutetaan kevyttä hyaluronihappoa. Huuliraja selkeytyy, huulten punaosa pullistuu ja huulet saavat hyvin maltillista volyymia.

Kun huulet täytetään HYAcorp Fine -skinboosterilla, puhutaan huulten kevytmuotoilusta.

Huulten kevytmuotoilu antaa luonnolliset tulokset. Se sopii ihmisille, jotka tavoittelevat erittäin luonnollista lopputulosta. Kevytmuotoilu sopii myös ensikertalaiselle, joka tahtoo rakentaa uutta huulten muotoa vähitellen, turvallisesti ja ilman riskiä ”ankkahuulista”.

Huulten uutta muotoa voidaan rakentaa esimerkiksi seuraavalla hoitokokonaisuudella:

 1. Ensimmäinen huultentäyttö HYAcorp Fine -valmisteella

 2. Seuraava huultentäyttö kuukauden kuluttua HYAcorp Lips -valmisteilla

 3. Tarvittaessa viimeinen käsittely kahden kuukauden kuluttua HYAcorp Lips -valmisteella.

Tulosten kesto

HYAcorp-hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia mutteivat pysyviä. Ajan kuluessa hyaluronihappo hajoaa kudoksissa ja käsittelyalue palautuu luonnolliseksi.

Skinboosterit ovat kevyitä hyaluronihappogeelejä, jotka hajoavat ihossa nopeammin kuin kiinteämmät täyteaineet. HYAcorp Fine -geeli on täysin hajonnut ja poistunut ihosta 9 kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä.

SARJAHOITO

Ihon skinbooster-hoito on aina tehokkain sarjahoitona. Suosittelemme kolmen kerran hoitosarjaa, jolloin skinbooster-hoito tehdään kaksi tai kolme kertaa 2–3 viikon välein.

Ylläpitohoidoksi riittää yksi skinbooster-käsittely vuodenaikojen vaihtuessa.

Huulten syväkosteutukseen ja kevyttäyttöön riittää usein yksi käsittely. Mikäli tahdotaan merkittävästi aiempaa pulleammat huulet, voidaan huulia rakentaa vähitellen, sarjahoidon avulla.

Tällöin huultentäyttö tehdään 2–3 kertaa kuukauden välein

hyaluronihappovalmisteella; ensin HYAcorp Finella ja myöhemmin tarvittaessa HYAcorp Lipsillä.

HYAcorp-täyteaineiden alkuperä ja turvallisuus

HYAcorp-täyteaineet ovat eurooppalaisia hyaluronihappovalmisteita. Ne ovat tutkitusti turvallisia, rekisteröityjä, CE-hyväksyttyjä tuotteita, jotka valmistetaan Saksassa ISO-standardien (13485) mukaisesti.

Eurooppalaiset tuotantotavat, CE-hyväksyntä ja ISO-standardien noudattaminen takaavat sen, että jokainen viralliselta maahantuojalta hankittu HYAcorp-valmiste on potilaan kannalta turvallinen ja tehokas.

Asiakkaan on syytä varmistaa ennen hoitoon tuloaan, että tuote on hankittu viralliselta maahantuojalta. Markkinoilla liikkuu myös piraattituotteita, joiden turvallisuudesta ei ole takeita.

HYAcorp-täyteaineet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai BDDE- ja haittaproteiinijäämiä. Allergiat ja yliherkkyysreaktiot ovat tämän vuoksi harvinaisia.

Tuotesarja sisältää kolme täyteainetta kasvojen injektiohoitoihin ja kaksi täyteainetta vartalonmuokkaukseen.

•    HYAcorp Fine on ihon kuntoa ja ulkonäköä parantava skinboosteri. Se sopii ilmejuonteiden tasoittamiseen, ihon syväkosteutukseen, silmänalusryppyjen korjaamiseen ja huulten maltilliseen muotoiluun.

 • HYAcorp Lips on huulten muotoiluun ja täyteläistämiseen tarkoitettu täyteaine.
 • HYAcorp Face sopii keskisyvien ja syvien ryppyjen korjaamiseen, kasvonpiirteiden maltilliseen kohottamiseen sekä piirteiden korostamiseen (esim. leuka ja nenä).
 • HYAcorp MLF1 ja MLF2 -täyteaineita käytetään vartalonmuokkauksessa. Niitä ei saa injisoida kasvoihin.

SOPIVAN AINEEN VALINTA

Sopivimman täyteaineen valitset yhdessä Sinua hoitavan ammattilaisen kanssa. Konsultaatiokäynnillä koulutettu pistoshoitaja kartoittaa tarpeesi ja tavoitteesi. Aine valitaan sen mukaan, millaisia tavoitteita hoidolla on.

Mikäli HYAcorp-hoitajallasi on koulutustodistus (sertifikaatti) HYAcorp Suomi Oy:lta tai muulta luotettavalta täyteainekouluttajalta, olet turvallisissa käsissä.

Mitä skinboostereilla voi tehdä?

Skinboosterit sopivat moneen eri hoidonaiheeseen:

 1. huulten syväkosteutus ja kevyttäyttö
 2. laajojen ihoalueiden syväkosteutus (kasvot, kaula, dekoltee)
 3.    esikäsittely ennen huulten varsinaista täyteainehoitoa
 4. silmänympärysihon ilmeryppyjen tasoittaminen
 5. otsaryppyjen tasoittaminen
 6. kämmenselkien ikääntymismuutosten korjaus
 7. säärien ihon tasoitus ja heleyttäminen

Vasta-aiheet

Skinbooster-hoidot ovat turvallisia toimenpiteitä, kun toimenpiteen tekee maahantuojan kouluttama ammattilainen. Aivan kaikille hyaluronihappovalmisteet eivät kuitenkaan sovi.

HYAcorp-toimenpiteen vasta-aiheita ovat esimerkiksi seuraavat:

 • hyaluronihappoallergia
 • verenvuototaipumus
 • veren hyytymiseen vaikuttavien lääkevalmisteiden käyttö (Marevan, Disperin)
 • vakavat tartuntataudit
 • ihotulehdus käsittelyalueella
 • tyypin 1 diabetes
 • raskaus
 • imetys

Jos olet epävarma siitä, sopiiko skinbooster-hoito Sinulle, kysy asiaa lähimmältä HYAcorp-täyteainehoitoja tekevältä ammattilaiselta.

Varmista aina hoitajaltasi, että HYAcorp-täyteaineet on hankittu viralliselta maahantuojalta. Varmista myös, että hoitajasi on saanut täyteainekoulutuksen.

Ennen skinbooster-hoitoa

Usein skinbooster-hoitoa harkitseva aloittaa hoitoprosessin konsultaatiokäynnistä. Konsultaatiossa voit esittää ammattilaiselle hoitoon liittyviä kysymyksiä. Samalla voit kertoa, millaisiin tavoitteisiin olet pyrkimässä.

Ammattimaisesti toimiva skinbooster-hoitaja kertoo avoimesti koulutuksestaan, käyttämistään tuotteista ja siitä, millaisia tuloksia hoidoilla voidaan saavuttaa. Ammattilainen pystyy kertomaan myös hoidon vasta-aiheista, sivuvaikutuksista ja varotoimista.

Varmista skinbooster-hoitoasi tekevältä, että hän on saanut tarvittavan koulutuksen toimenpiteen tekemiseen. Vaikka hoidot eivät ole luvanvaraisia toimenpiteitä, hoito tulee aina tehdä aseptisesti ja asianmukaisissa tiloissa.

Kun olet saanut kattavan tiedon skinbooster-hoidosta, toimenpiteen mahdollisista sivuvaikutuksista ja riskeistä sekä toimenpiteen hinnoista, voit halutessasi varata ajan skinbooster-hoitoon.

Ennen hoitoa Sinun tulee pitää kahden viikon tauko tulehduskipulääkkeiden, omegatuotteiden ja kalaöljytuotteiden nauttimisessa.

Skinbooster-hoidon kulku

 1. ​Ennen toimenpidettä täytät HYAcorp-esitietolomakkeen. Ammattilainen käy kanssasi läpi esitietolomakkeeseen merkitsemäsi tiedot. Samalla hän kertoo vielä kerran hoidon tavoitteista, sivuvaikutuksista ja jälkioireista sekä mahdollisista riskeistä.
 2. Ennen pistämistä ammattilainen ottaa kuvat käsiteltävästä alueesta.
 3. Iho puhdistetaan huolellisesti. Tarvittaessa iholle levitetään pintapuudutevoide 10–20 minuutiksi
 4. Iho desinfioidaan.
 5. Skinbooster-hoito tehdään viemällä hyaluronihappoa ihoon pienellä neulalla. Toimenpidettä kutsutaan monipistoshoidoksi, koska pistoksia tehdään kymmeniä.
 6. Pistoshoidon jälkeen iho puhdistetaan.
 7. Jälkikeskustelun jälkeen saat mukaasi kotihoito-ohjeet. Hoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeää.

Toimenpiteen jälkeen

HYAcorp-käsittelyn jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, aristusta ja kutinaa. Nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Oireet ovat väliaikaisia, ja ne häviävät yleensä muutamassa päivässä.

Jos oireet jatkuvat tai muita reaktioita ilmenee, ota yhteyttä toimenpiteen tekijään.

Huulten kevyttäytön jälkeinen alkuturvotus saattaa kestää viikon ajan. Ensimmäisen viikon aikana huulet saattavat näyttää myös jonkin verran epäsymmetrisiltä. Tulos heti käsittelyn jälkeen ei kuitenkaan ole lopullinen.

 • Vältä saunaa viikon ajan.
 • Vältä käsittelyalueen koskettamista ensimmäisen kuuden tunnin aikana. Kuuden tunnin kuluttua voit pestä toimenpidealueen hellävaraisesti vedellä ja saippualla.
 • Hoidettua aluetta ei tulisi puristella tai kosketella.
 • Meikkaamisen ja normaalit ihonhoitorutiinit voi aloittaa hoidon jälkeisenä päivänä.
 • Jos olet aiemmin kärsinyt herpeksestä, voi neulanpistos saada sen puhkeamaan. Jos näin käy, ota yhteyttä hoidon tekijään.
  •    Huomaa, että asetyylisalisyylihappo (esim. Aspirin), ibuprofeeni (esim. Burana) ja omegatuotteet voivat lisätä verenvuotoa ja mustelmia ruiskutuskohdassa.

Vartalonmuokkaus ja selluliittihoito

Hoitomenetelmä, jolla saat tuloksia jo yhdellä kerralla! Tarkoin suunnitellulla hoitomenetelmällä vähennetään ihonalaista rasvaa halutuilta alueilta, joihin on vaikeaa tai mahdotonta liikunnalla vaikuttaa esim. alavatsasta, kyljistä, sisäreisistä ja alleista. Hoito sisältää erilaisia vaiheita, jotka käydään läpi jokaisella hoitokerralla.

Hoito on täysin kivuton ja se soveltuu sekä miehille että naisille. Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Suositus 5 – 8 hoitokertaa yhden viikon välein.
Sisältää kotihoito-ohjeet ja ilmaisen selluliittianalyysin, jonka avulla selluliitin täsmähoito on mahdollista.

Huom! sarjahoitohinnat voimassa, kun hoitoväli on korkeintaan 3 viikkoa. Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!

Kestopigmentaatio

Jos olet kyllästynyt meikkaamaan kulmiasi, microblading voi olla hyvä vaihtoehto.

Manuaalisessa microblading-tekniikassa väripigmenttiä laitetaan ihon pintakerroksen alle, erotukseksi koneellisesta tatuoinnista, jonku tehdään syvemmälle. Pigmentoinnin pysyvyys on yksilöllistä ja riippuu muun muassa ihotyypistä. Keskimäärin pysyvyys on 1-1,5 vuotta. Kuivalla iholla pigmentti voi pysyä n. 2 vuotta.

Microblading karvatekniikalla piirretään jokainen karva yksitellen.

Microblaiding puuteritekniikkalla väriä täytetään mikropisteillä, mikä antaa pehmeätä ja luonnollista lopputulosta.

Puuterikulmissa, tai ns. Ombré kulmissa ei ole lainkaan karvamaisia linjoja. Tätä tekniikkaa käytetään usein myös, kun halutaan peittää vanha pigmentointi.

Karva- ja puuteritekniikan yhdistelmä. Kulmien alkuosaan tehdään hiusvedot ja kulma muotoillaan myös Ombré -tekniikalla.

Microblading kulmamuotoilu sisältää kaksi käyntikertaa: itse toimenpide sekä vahvistuskäynti. Vahvistuskäynti on suoritettava kahden kuukauden sisällä ensimmäisen toimenpiteen jälkeen.

On hyvä tietää, että

– aluksi iho saattaa hieman punoittaa ja heti toimenpiteen jälkeen kestopigmentointi on 30-40% voimakkaampi, kuin myöhäisempi tulos.

– ultraviolettisäteily (aurinko ja solarium) nopeuttaa pigmentin tehokkuuden laskua.

– paranemisvaiheen aikana kulmiin syntyneisiin pieniin haavoihin muodostuu usein rupea ja iho alkaa hilseillä. Rupia ei saa raapia pois.

– kulmia on tärkeää desinfioida tulehdusriskin takia ja rasvata säännöllisesti hoitovoiteella (vaseliini, bepanthen) aamuisin ja iltaisin paranemisvaiheen aikana.

– kivuliaita tuntemuksia toimenpiteen aikana ovat mahdollisia.

On tärkeää muistaa, että

että paranemisvaiheen aikana (7-10 päivää) tulee välttää:

– saunan käyttöä

– auringonottoa ja solariumia

– uimista

– hikoilemista ja meikin käyttöä kulma-alueella

– A-vitamiinia sisältäviä tuotteita kuten anti-age–tuotteita, koska ne voivat olla haitaksi pigmentin pysymiselle.

Kestopigmentointiin liittyvät seuraavat esteet:

– huono veren hyytyminen;

– taipumus keloidiarpien muodostumiseen;

– raskaus, imetys

– epilepsia

– aknen hoitoon tarkoitettu isotretinoiini-lääkitys

– tulehdus

– sokeritauti, jos verensokeri on yli 10 mmol/l (tulehdusriskin takia)

https://diabeteslehti.diabetes.fi/hyvakysymys/

Hennatatuointi

Näyttävät henna-tatuoinnit pysyvät iholla noin 1-2 viikkoa. Kuvio voi olla joko mikä tahansa tai klassinen henna-tyylinen kuvio, se tehdään toiveidesi mukaan.
Hienot Glitter-tatuoinnit viimeistelevät juhla-lookin. Sopii myös Wanhojentansseihin.
Kesto: n. 30min-1h

Pukeutumisneuvonta

Vartaloanalyysi

Kesto: 1h, hinta: 50 €
Ei ole tarkeää, mikä on sinun kokosi. Siluetin kauneus on kiinni mittasuhteista.
Vartaloanalyysissä saat tietää kaiken omasta vartalotyyppistä: miten korostat vartalosi parhaita puolia ja peität sen, mitä et halua näyttää.

Toimiva vaatekomero

Mistä alkaa elämää helpottava vaatekaappi? Miten yhdistää vaatekappaleita?
Yhdessä käydään läpi vaatekomerosi. Tarvittaessa kotikäyntejä.
Kesto : 45 e/h

Beauty-valokuvaus

Yhteystyössä etsitään sinulle oikea valo ja tyylikkäitä meikki-, koru- ja vaatevaihtoehtoja.
Kesto: n. 3h. Sisältää ammattilaisen meikin.
Saat 5-10 kuvia digitaalisessa muodossa.

Back To Top