skip to Main Content
Palvelut

Ultraäänipuhdistus

Kuorii, puhdistaa ylimääräisen talin ja heleyttää ihoa hellävaraisesti ultraäänivärähtelyn avulla. Sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, tehokkaan ultraäänikuorinnan ja puhdistuksen, hieronna, naamion ja hoitovoiteen.

Tehokas kaksoispuhdistus

Timanttimikrohiota seka puhdistus ultraänellä, hieronta, naamio ja hoitovoide.

Syväpuhdistava timanttimikrohionta

Uudistaa, puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Timattihionnalla voidaan hoitaa myös aknearpia, sekä tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, timanttihionnan, sekä ihoa vahvistavan ja kosteuttavan naamion sekä hoitovoiteen.

Rauhoittava kasvohoito

Herkälle ja punoittavalle iholle rauhoittava ja ihon puolustuskykyä vahvistava. Kosteuttaa, pehmittää ja tasoittaa ihon väriä. Kaikille ihotyypeille, mutta etenkin atooppiselle tai couperosan taipuvaiselle iholle.

Environ kasvohoito

Tämä ihon toimintoja stimuloiva hoito kosteuttaa ihoa ja ravitsee sitä A- vitamiinilla ja antioksidanteilla jotka imeytetään iholle. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Tuhkimohoito

Uusi nopeasti vaikuttava tehohoito, joka perustuu miellyttävään kylmäshokkiin. Kylmätekniikalla saadaan aikaan tarkoin säädelty, erittäin tarkka ja tarpeeksi matla kylmävaikutus, joka saa aikaan ihokudoksen kiinteytymisen ja sen pinnan silottumisen.

Mikroneulaushoito

Tämän palvelu sisältää Mikroneulaus + vitamiinien imeytys hoidon lisäksi sarjaan tarvittavan mikroneulausrullan. Mikroneulausrulla on asiakkaalle henkilökohtainen. Hoitosarjalla saavutetaan näkyvä ihon nuorentuminen ja uudistuminen. 1 mm pituinen mikroneulaustela stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa aktiiviaineiden läpiviennissä ihon sisään. Mikroneulaus soveltuu hyvin juonteiden silottamiseen, ihon värin tasoittamiseen, ihon vahvistamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen. Ensimmäinen kerta sisältää neulausrullan.

Ditelle cav kiinteytyshoidot

Lämmittää dermistä (ihon sisäkerros) tasaisesti ja lämpökiinteyttää ihon syvempiä kerroksia.Kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja poistaa nesteitä.Hoitoa voidaan käyttää löysän tai veltostuneen ihokudoksen kiinteyttämiseen kasvojen alueella, vartalolla ja raajoissa.

DMK paramedikaalinen ihonhoito

Vahvuutemme on skin Revision eli totaalinen ihon uudustaminen. DMK-hoidot ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat todellisia tuloksia. DMK:lla keskitymme parhaiden tuloksien saavuttamiseen ja hoidetaan ihoa progressiivisesti aikaansaaden pitkäkestoisia tuloksia. Ymmärrämme ihoterapeuttin ja asiakkaan vastavuoroista suhdetta, jossa kotihoitotuoteilla on tärkeä rooli.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa kauneusrutiineita. Samalla katse kaunistuu ja kasvonpiirteet korostuvat. Värivaihtoehtoja on monia ja niitä sekoittamalla löydetään jokaiselle sopiva värisävy, olet sitten tumma- tai vaaleaverikkö.

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Meikkausopastus

Meikkipussin päivistys! Henkilökohtainen kurssi, jossa saat tietoja siitä, mitkä värit sinulle sopii ja miten käytät niitä ottaen huomioon kasvon piirteesi. Ammattimeikkaaja opettaa oikean meikkaustekniikan sekä siveltimen ja muiden meikkausvälineiden käytön.
Sisältää valokuvauksen.

Sokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointimenetelmä sopii kaikille karvoille ja ihoille.

Käsihoidot

Parafiinikylpy on tehokas erikoishoito. Se on erityisen hyvä kuivalle ja kuivuneelle iholle. Jo ensimmäinen hoito antaa näkyviä tuloksia ja lisäksi parafiinikylpy rentouttaa.

Hoito vahvistaa kudoksia, vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja parantaa verenkiertoa. Ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Hoitotoimenpiteissä, kuten esim. tulehtuneiden nivelien hoidossa parafiinikylpy on todettu erittäin hyväksi.

Vartalonmuokkaus ja selluliittihoito

Hoitomenetelmä, jolla saat tuloksia jo yhdellä kerralla! Tarkoin suunnitellulla hoitomenetelmällä vähennetään ihonalaista rasvaa halutuilta alueilta, joihin on vaikeaa tai mahdotonta liikunnalla vaikuttaa esim. alavatsasta, kyljistä, sisäreisistä ja alleista. Hoito sisältää erilaisia vaiheita, jotka käydään läpi jokaisella hoitokerralla.

Hoito on täysin kivuton ja se soveltuu sekä miehille että naisille. Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Suositus 5 – 8 hoitokertaa yhden viikon välein.
Sisältää kotihoito-ohjeet ja ilmaisen selluliittianalyysin, jonka avulla selluliitin täsmähoito on mahdollista.

Huom! sarjahoitohinnat voimassa, kun hoitoväli on korkeintaan 3 viikkoa. Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon!

Back To Top